EVENIMENTE EQUILIBRIUM

În fiecare an pregătim zeci de evenimente pentru consumatorii de adrenalină din România, care sunt mereu în căutare de sporturi extreme și activități în natură. Evenimentele noastre outdoor de aventură sunt împărțite în mai multe categorii, fiecare fiind gândit în așa fel încât să-ți ofere o experiență completă, care o să te facă să nu mai vrei să pleci acasă.

AWESOME WEEKENDS

Echipa Equilibrium îți dă posibilitatea să alegi care este următoarea ta aventură! Îți punem la dispoziție evenimente outdoor cu o durată între 1 și 4 zile. Poți să alegi dintre experiențe montane, experiențe pe apă sau o expediție aparte alături de Mister James.

Mister James este unul dintre cei mai apreciați membri ai echipei noastre, un ghid deosebit care-ți va prezenta locuri minunate, pline de mister. Nu-ți dăm prea multe detalii pentru că este cel mai bine să-l cunoști în persoană!

La ce să te aștepți de la AWESOME WEEKENDS? Kayaking, canoeing, boating, expediții sea kayaking pentru începători, expediții pe râuri repezi, ture liniștite pe apă, tiroliană, rapel, expediții în peșteri, trekking, mountain biking, skiing, ski touring, snowboard, jocuri în natură, descoperi locuri minunare cu Mister James și multe alte surprize.

REAL FEEL

Vrei să simți că trăiești din plin? Te invităm să participi la super evenimentele noastre outdoor de aventură de 5 zile care o să te poarte în unele dintre cele mai cool locuri din România, dar și de peste hotare.

Îți pregătim o mulțime de aventuri pe apă, experiențe pe munte și multe alte surprize care o să te țină cu sufletul la gură.

Mai mult decât atât, ai șansa să vezi dacă în tine se ascunde un veritabil Bear Grylls. Te provocăm să ni te alături în una dintre cele mai tari experiențe de survival din România. Pentru că vrem să te bucuri de natură în orice sezon, poți să încerci și evenimentele noastre de iarnă, dedicate celor care se dau în vând după skiing, snowboard și ski touring.

AFLĂ MAI MULTE

GRAND TOURS

Există locuri din România, cât și din Europa, pe care merită să le descoperi pe îndelete. De aceea, am creat pentru tine ieșiri ceva mai lungi. Îți propunem expediții de aventură outdoor cu o durată între 7 și 16 zile, care te vor purta spre locuri cu peisajele naturale ce par desprinse din albumele foto.

În fiecare zi o să ai parte de activități interesante și de un program de care nu ai cum să te plictisești.

Deja am hotărât că în 2018 dorim să explorăm Delta Dunării, aventurile pe care ni le oferă, frumusețea acestui loc unic în lume, dar și să învățăm cât mai multe despre poveștile și legendele de aici. Ești curios deja? Hai cu noi!

www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii