REAL FEEL

Indiferent că-i iarnă sau vară, Equilibrium pregătește mereu expediții de aventură outdoor de 5 zile, atât în România, cât și în alte țări din Europa. Participă la super evenimentele noastre pline de adrenalină și nu ai să vrei să te mai întorci niciodată la concediile de altădată. De fapt, asta și înseamnă REAL FEEL, o vacanță de 5 zile cu experiențe inedite, care te fac să simți că trăiești cu adevărat. Ce mai aștepți? Hai cu noi!

Experiențe pe apă

Kayaking, canoeing, rafting sau kayaking pe mare. Mereu pregătim evenimente de aventură pe apă, perfecte pentru cei care vor să descopere un nou sport. Nu-ți face griji! Pentru începători oferim și cursuri.

Experiențe pe munte

Drumeții minunate, dar și tiroliană, rapel, expediții în peșteri și multe alte activități! Toate fac parte din experiențele pe munte pe care le pregătim pentru tine!

Experiențe de Supraviețuire

Crezi că ești un veritabil Bear Grylls? Hai cu noi să vezi cum te descurci atunci când ai parte de unele dintre cele mai antrenante experiențe de survival din România.

Skiing

Cine spune că doar vara e potrivită pentru experiențe extreme în natură? Pune-ți schiurile în picioare pentru că pregătim evenimente REAL FEEL deosebite și iarna.

Snowboard

Ești pasionat de snowboard? Ce coincidență! O bună parte din echipa Equilibrium împărtășește acest hobby! Hai cu noi într-o tură de iarnă pe care nu o să o uiți prea curând.

Mountain biking

Ne plimbăm cu bicicleta în unele dintre cele mai frumoase zone naturale din țară, dar și din Europa. Evenimentele noastre sunt împărțite pe grade de dificultate, de la turele light, până la veritabile maratoane pe două roți.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

EXPERIENȚA REAL FEEL

VEZI INTREAGA GALERIE

CALENDAR EVENIMENTE EQUILIBRIUM

Îți plac excursiile la munte pline de adrenalină? Îți dorești să faci rafting în România sau poate să te plimbi cu canoe în Austria? Noi ți-am pregătit o mulțime de excursii și drumeții în cele mai frumoase locuri din România și străinătate.

PARTICIPA ȘI TU

Anual organizăm o mulțime de expediții curajoase și sigur cel puțin una dintre ele va fi pe gustul tău! Alege-o pe cea care ți se potrivește mai bine și hai să ne distrăm și să ne bucurăm împreună de minunățiile naturii! Vrei să vii cu noi? Lasă-ne un mesaj cu evenimentul outdoor care te interesează, iar noi vom reveni cu detalii!

www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii