EQUILIBRIUM CORPORATE

Vrei să organizezi un eveniment corporate, dar nu știi de unde să începi? Ești interesat de cele mai frumoase locații de team building din România? Echipa Equilibrium te ajută să pui la punct experiențe de neuitat pentru compania ta, indiferent de preferințele colegilor tăi.

Găsim împreună cele mai bune metode pentru ca participanții să învețe să comunice mai bine, să-și cunoască colegii, să lucreze împreună, să-și dezvolte abilitățile și nu numai. Desigur, vor face toate astea cu zâmbetul pe buze.

De-a lungul anilor am creat peste 150 de activități outdoor și indoor, astfel încât putem să-ți oferim cele mai bune oferte de team building și evenimente corproate.

Team Building Clasic

Avem toate uneltele necesare pentru a-ți ajuta echipa să devină puternică și unită. Together everyone achives more!

Corporate Outings

Un team building pentru o echipă mai aventuroasă cu activități sportive outdoor, trekking, jocuri și multe surprize.

Team Retreats

Acest tip de program cuprinde activități indoor și training pe diferite teme.

TEAM BUILDING CLASIC CU EQUILIBRIUM

De-a lungul anilor am învățat ce trebuie să facem pentru a le oferi clienților noștri, indiferent că e vorba de corporații sau firme mai mici, un team building adevărat. Urmărim pași bine stabiliți pentru a cunoaște echipa, pentru a stabili tema programului, iar apoi găsim cele mai bune „instrumente” de lucru, astfel încât rezultatele să nu întârzie să apară.

Activitățile noastre sunt gândite în așa fel încât să transforme munca în echipă într-un lucru natural de unde toată lumea trage foloase pentru a deveni mai bun. Durata unui team builing care să dea cu adevărat rezultate este de minim 3 zile.

Iată câteva dintre activitățile pe care ți le pregătim:

REZISTENȚI LA APĂ ȘI LA ÎNĂLȚIME

Kayaking, canoeing, rafting, boating, sea kayaking, jocuri acvatice, tiroliana, aventura park, escaladă, via ferrata, rapel, canyoning

TRĂIND EXPERIENȚE NOI

Destindere și cunoaștere, comunicare și cooperare, dezvoltarea încrederii, consolidarea echipei, leadership, munca în echipă prin jocuri olimpice și indigene

EXPLORÂND CU ECHIPA

Trekking și orientare sub clar de lună, caving - explorare de peșteri, supraviețuire, construim împreună, expediții cu Mister James, treasure hunt.

ARMONIZARE

Șlefuirea abilităților de comunicare și relaționare, dezvoltarea abilităților de negociere, management și leadership, intercultural skills

FĂURIND ARMURI DE COMPETENȚE

Public speaking și presentations skills, management de proiect, managementul timpului, marketing și vânzări, strângere de fonduri, management resurse umane

CĂUTÂND COMOARA DIN NOI

Managementul stresului, autocontrol emoțional, parenting, dezvoltare personală

Vrei să afli mai multe despre team building-urile Equilibrium?
Contactează-ne prin email sau la telefon și noi îți oferim cu drag toate informațiile de care ai nevoie!

+40 745 354 924 office@equilibrium.com.ro

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem prietenoși și abia așteptăm să te cunoaștem în persoană! Până atunci, iată cine sunt aventurierii care fac parte din familia Equilibrium:

Adrian M.
Adrian | Trainer
Peter Gropșian
Peter | Trainer
Anca Daescu
Anca | Instructor
Atilla
Atilla | Instructor

VEZI TOATĂ ECHIPA

CONTACTEAZĂ-NE!

Vrei ca tu și echipa ta să aveți parte de un team building reușit care să dea rezultate? Dă-ne câteva detalii despre voi și împreună construim un eveniment de nota zece.

CLIENȚII NOȘTRI

De-a lungul anilor am organizat o mulțime de team building-uri în România și în străinătate care au dat rezultate excelente pentru clienții noștri. Iată câteva dintre companiile care au ales Equilibrium și alături de care a fost o plăcere să lucrăm.

www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii