TESTIMONIALE

Ne bucurăm de fiecare dată când reușim să le oferim clienților noștri experiențe plăcute, de care să-și amintească mereu cu drag. Iată ce spun despre Equilibrium cei care au participat la aventurile noastre outdoor:

Am început să practic sporturi extreme de ani buni, însă nu mi-am găsit niciodată o echipă excelentă alături de care să plec în călătorii nebune. De aceea am fost foarte bucuroasă când am intrat în contact cu cei de la Equilibrium. Mi-au povestit despre evenimentele pe care le organizează și nu am mai stat pe gânduri. Am plecat cu ei. Încă de la prima ieșire de rafting cu Equilibrium am văzut că au echipamente profi și că atunci când vine vorba de sporturi pe apă știu exact despre ce vorbesc. Recomand Equilibrium cu drag tuturor celor care vor un pic de adrenalină în vene.

Anca Irina Oprea - Craiova
Awesome Weekend - Rafting pe Jiu

Am vrut să organizez un team building pentru echipa mea însă habar nu aveam de unde să încep. Așa am ajuns să dau peste Equilibrium și nu numai că am avut parte de un team bulting făcut ca lumea, dar echipa noastră chiar a avut parte de rezultate vizibile și durabile. Equilibrium transformă sporturile și jocurile în adevărate activități de învățare și de consolidare pentru orice team. Sunt sigur că aceasta nu este singura colaborare pe care o să o am cu ei.

Silvia Muresan - SC PLAN.NET SRL -Timișoara
Team building cu Equilibrium

Sincer, la prima participare Equilibrium am avut rețineri: sport extrem, eu nu știu să înot, apă de 5 metri... Dar am cunoscut echipa și am descoperit că sunt înconjurată de oameni calzi și plini de entuziasm, profesioniști pe apa și foarte răbdători cu începătorii. Așa ca m-am simțit super bine și în largul meu și, după prima experiență de rafting alături de voi, m-am îndrăgostit efectiv de acest sport. De-acum mă simt „de-a casei” și particip la evenimentele Equilibrium cu aceeași plăcere cu care beau cafeaua de dimineața. Trezirea!!!

Cristina Stanca - jurist - București
Real Feel - Bosnia & Muntenegru

Chiar dacă eu sunt obișnuit cu sporturile pe apă nu mi-a fost tot una când a venit vorba să-mi iau și băiatul la o astfel de ieșire. M-am gândit că varianta unei excursii organizate e cea mai bună așa că ne-am înscris la un eveniment REAL FEEL Equilibrium. Pe lângă faptul că s-au ocupat de băiatul meu și l-au învățat să se dea cu canoea pe ape repezi, nu mi-a fost frică să-l las „pe mână lor”. Au echipamente foarte bune și faptul că au instructori și paramedici în echipă m-a liniști. Avem în plan să plecăm cu Equilibrium și anul acesta.

Remy Patulea - Austria
Real Feel Austria

Echipa noastră a participat la o mulțime de ieșiri, dar niciuna dintre ele nu a avut rezultatele pe care le-am fi vrut. În afară de câteva jocuri împreună, nu aveam parte de mare lucru. Lucrurile s-au schimbat complet când am început colaborarea cu Equilibrium. De fapt, cred că atunci am înțeles pentru prima oară ce înseamnă de fapt un team building. Pe lângă faptul că au pregătit activități foarte interesante, mi-a plăcut faptul că și-au luat timp să cunoască echipa."

Dan Dinca - antreprenor - Timisoara
team building cu Equilibrium
www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii