Rafting pe râul Jiu 2018: s-a dat drumul unui nou sezon de distracție!

Echipa Equilibrium nu a ratat deschiderea de sezon la rafting pe râul Jiu și a profitat din plin de vremea bună și de apele repezi, numai bune pentru sporturi extreme. Vrei să vii și tu la rafting? Pregătim o nouă ieșire în mai.

Sezonul 2018 de rafting pe râul Jiu

La mijlocul lui aprilie, echipa Equilibrium a avut parte de prima ieșire la rafting pe Jiu. Așa cum era de așteptat, experiența a fost excelentă.

„A fost prima tură pe râul Jiu. În mai nu știm exact care o să fie nivel apei, dar cel mai sigur și atunci o să fie foarte bun. Apa a fost destul de curată în comparație cu ce am văzut în alte dăți. Traseul arată super bine, cel puțin tronsonul de sus. Am avut temperaturi excelente, minim 16 grade, ceea ce este foarte plăcut. Apa încă este rece, dar până la următoarea tură Equilibrium de rafting pe Jiul temperatura o să mai crească. E chiar frumos. Arată bine de tot Jiu! Am avut o experiență foarte plăcută”, a povestit Janos, unul dintre instructorii Equilibrium.

Vrei să faci rafting pe Jiu în mai 2018? Hai cu noi!

Dacă ți-e poftă de senzații tari, hai cu noi la rafting pe râul Jiu. Echipa Equilibrium pregătește o nouă ieșire, pe 12 mai. Nu contează dacă ai sau nu experiență.

„Orice poate să vină să facă rafting atât timp cât respectă unele reguli și cereri. Trebuie să fie atenți la ceea ce li se spune”, a mai spus instructorul Equilibrium.

Înscrie-te chiar acum la tura de rafting pe Jiu din mai 2018. Găsești aici toate detaliile

www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii